Lunchträning för andra dagen i rad...

Två dagar med lunchträning på rad. Det hör inte riktigt till vanligheterna, men jag gillar att träna på lunchen så varför inte. Idag mötte jag upp två kollegor som sitter i ett annat hus och fick dessutom med mig en till kollega som inte brukar lunchträna (eller träna alls). Kändes väldigt kul att jag lyckats få med mig henne... En tjej dessutom! Annars är det bara killar som brukar va intresserade av styrketräning, i alla fall på mitt jobb. Men mitt pass, det genomför jag själv i alla fall så egentligen så spelar det ingen roll hur mycket sällskap jag har... men lite extra roligt blir det ju så klart... Fast mest saknar jag att träna med min älskling John nu. Vi har ju inte gymkort på samma ställe längre, inte under den här månaden som återstår tills vi flyttar... men sen... Då ska vi träna ihop! =)

Axlar stod på schemat idag. Axlar, axlar och bara axlar. Körde samma pass som jag har gjort på sistone, men tror att jag ska byta snart. Får klura lite på det. Det tar i alla fall väldigt bra känns det som. =) Jag är verkligen helt totalslut i axlarna när jag går därifrån. Avslutar med att mata enarmspressar i en maskin. Varannan arm utan vila emellan och sänker viktern för vartannat set. Ojoj, har jag några krafter kvar sen innan så där de absolut då. Annars fick jag till ett rätt bra pass. Jag höjde vikten på sidolyften så nu är jag tillbaka på samma vikt som jag hade innan min långa vila. Det känns väldigt bra. I övrigt var det jämnt flyt. Alla övningar gick bra. Kontakten var bra. Styrkan var bra. Inget gick dåligt. Det var ett bra pass helt enkelt. Maten efteråt var också bra. Nu sitter jag och hoppas att axlarna växer därefter också. Då vore ju det hela komplett! =)

Dagens Träning:
5 x militärpress i smith 45-45-45-40-40 kg
4 x sidolyft med hantlar 10 kg
3 x skivstångspress bakom nacken 22 kg
4 x sidolyft i CC
3 x omvända kryssdrag
3 x framåtlutade sidolyft med hantlar 6 kg
6 x enarmspressar i maskin 20-20-15-15-10-10 kg

Kommentarer
Postat av: Evisen

Var är det du jobbar Johanna? Stort företag verkar det som! En bank?

2012-04-04 @ 19:32:44
Postat av: Johanna

Evisen: Jag jobbar som Business Analyst på ett stort industriföretag.

2012-04-04 @ 20:03:43
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Vegout

Häftigt att endast köra axlar i ett pass. Jag kan tänka mig att de får sig ordentligt med stryk då. :) Hur ser övriga schemat ut, med det upplägget?

2012-04-06 @ 12:51:10
URL: http://www.vegout.se/
Postat av: Johanna

Vegout: Pass 1: Ben, Pass 2: Rygg, Pass 3: Axlar, Pass 4: Armar & Mage. Plus mage någon av de andra passen också. Bröstträningen har jag upphåll med just nu.

2012-04-06 @ 16:47:56
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Karin

Väldigt intressant blogg! :)

2012-04-07 @ 10:17:34
URL: http://motmittlagom.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0