Ändrade planer...

Som jag nämnde i inlägget nedan så hade jag storslagna planer för gårdagen. Det vankades ju träning. Har man inte tränat på ca en vecka så känns det ganska storslaget när det väl är dax. Jag var ju dessutom öppen för att köra vilket pass som helst... John tyckte dock att vi skulle köra ben så att vi kom igång ordentligt. Jag håller med där. Ben är min favorit att köra när jag har vilat ett tag... Det är tungt, man tränar en stor del av kroppen och man blir helt slut. Så ja, man kommer verkligen igång ordentligt. Dessutom har benpassen seglat upp och blivit mitt absoluta favoritpass just nu så det var väl klart att vi skulle köra ben. =)
 
Ja, ni kanske hör... Skulle... det blev inte riktigt som planerat. Jag mådde dåligt hela dagen med en väldig huvudvärk, illamående och lite yrsel. Tydligen mådde inte John heller på topp. Så ingen träning där inte. Gymmet fick vänta. Idag känner jag mig inte heller bra så vi får se ur det känns i eftermiddag, men det är väl ytterst tveksamt till om det blir nån träning. Hur som helst, det är inte hela världen. Lite vila har ingen dött av, snarare motsatsen. Vila gör gott för både själ och träningsresultaten.
 
Men... samtidigt tänker jag att det får bara inte bli som i vintras. Jag var ju tvungen att vila i vintras i ca 3 månader (!!!!!) för först hade jag en planerad viloperiod och när jag skulle sätta igång så blev jag sjuk och det gick aldrig över... 1 månad blev till 3. Fy! Jag vill verkligen INTE att det ska hända nu igen. Hemska tanke!! Så bara till att försöka kurera sig helt enkelt. =) Blir frisk och stark NU!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0