En rejäl portion glass på vilodagen...

I Fjällbacka vet de hur man lägger på glass... ;)
Vilodag idag. Kör fortfarande efter principen träna 2 dagar, vila 1 dag nu under semestern. Jag tycker det har fungerat jättebra. Man är pigg och fräsch till varje pass, hinner börja längta efter träningen mellan passen och har mycket tid till annat. Kanske nått att köra även när jobbet drar igång nästa vecka? Det här med att ha tid till annat... Idag har det innebärt att ligga ute och sola i det fina vädret, se på OS (vilket jag iof gör varje dag), äta sommarens tredje glass (jag är inte en av de som blir glassugen på sommaren. Är det varmt blir man ju törstig?!?! Glass passar mig bättre hemma i TV-soffan), slappa, läsa, mysa, m.m. Nu längtar jag redan efter imorgons träningspass. Då blir det Rygg på Westcoast Fitness i Tanum, mitt sommargym. Men först väntar godmiddag, film, bastu och mera mys. Det gäller ju att ha det så härligt som möjligt nu sista semesterveckan.. =)
 
Sen så såg jag även att min gamla klasskompis Helene har skrivit ihop en berättelse (igen) om vad som fick henne att börja satsa på Bodybuilding. Tydligen hade jag en liten liten liten del i det hela vilket känns jättekul. Här är hennes inlägg. Kolla gärna in hennes blogg också (länk i listan till höger). Helene satsar på att ställa upp i Bodybuilding på Luciapokalen 2013 och är inte rädd för att säga vad hon tycker. Det gillas! =) Med Helene innebär det också att vi nu är i alla fall tre (som jag vet om) som är aktiva eller på G inom fitnesstävlandet. Mycket roligt!!

Kommentarer
Postat av: Dieseldoris - från soffpotatis till bodybuilder

Kan ärligt säga att det inte är en liten del Johanna ;) Du hade en ganska betydande roll till att jag började satsa! Du är en INSPIRATION! :)

Svar: Tack så mycket och tack detsamma får jag säga. Du inspirerar verkligen. =) Kör hårt nu.
Johanna

2012-08-09 @ 00:39:11
URL: http://dieseldoris.kroppsnytt.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0