En vilovecka...

Jag har haft en vilovecka... Det bara blev... I vanliga fall så är min tränin väldigt planerad... Jag har mina pass och jag genomför dem som planerat... men så kom jag hem lite senare från jobbet än vanligt i tisdags och så hade jag helt plötsligt ingen lust att träna... inte heller i onsdags, eller dagen efter det. Så ingen träning har det blivit. Jag har tagit en hel vilovecka. Jag saknar träningen och det känns som år och dar sen jag var på gymmet. Det känns redan som att jag har gått från att vara "en av de som tränar" till att vara "en av de som inte tränar" (även om jag inte tycker att man ska placera in sig själv eller andra i fack). Hur som helst så har säkert den här viloveckan gjort mig gott. =)
 
Imorn ska jag gymma igen... Frågan är bara vad jag ska börja med... Nu är jag ju fräsch och utvilad i kroppen... har inte träningsvärk någonstans... så jag kan faktiskt börja med vad som helst. Normalt sätt så är det sånt jag brukar tänka på för att bestämma vilket pass det blir och oftast har jag passen upplagda efter hur bra de passar med vad jag tränat innan och vart jag således har träningsvärk den dagen. Vad det blir imorn, det får vi se imorgon. =)
 
Annars har jag hunnit med en hel del jobb, en tripp till Stockholm dör jag både hunnit träffa min syster och vara med på Emmas Niklas 30-årsfest. Inte fy skam måste jag säga. =)
Niklas in action med födelsedagspresenten...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0