Axlar, biceps och crosstrainer

Axlar... ja, jag säger då det... Axlar kan man alltid lite på. Axelpass blir alltid bra. Det känns nästan som att det inte går att få till dåliga axelpass. Man kanske varierar lite i styrka från gång till gång, men kontakten och den grymma känlan finns där jämt.
 
Så surprise surprise.... idag tränades axlar... och biceps. I och med att jag var själv så fick jag ta något lättare hantlar. 17 kgs är min gräns för att lyckas få upp dem själv nämligen så 17 fick det bli. Pressa, pressa, pressa! Gött mos. Idag fick fokus ändå vara på utsida axlar i och med att jag valde att köra två övningar för det. Vanligtvis gillar jag pressarna mer, men omväxling förnöjer ju. =) Sen fick jag faktiskt till ett riktigt bra bicepspass också. Särskilt skivstångscurlen kändes riktigt bra. Så här i efterhand så skulle jag nog ha fortsatt med ännu fler set där bara för att det kändes så bra.... =)
 
Efter passet spenderade jag ett tag på crosstrainern medan jag väntade in John. Han kom till gymmet betydligt senare än mig idag så var klar senare. Ibland har det sina fördelar att inte komma till gymmet samtidigt för det fick mig att spendera hela 25 in på crosstrainern, vilket jag inte hade gjort annars. Sen gav jag iof upp och gick hem innan han var klar ändå, men det blev ju ändå 25 min mer än planerat. =)
 
Dagens träning:
5 x hantelpress 17-17-17-14-14 kg
4 x sidolyft med hantlar 10-10-10-7 kg
4 x sidolyft i CC
4 x omvända kryssdrag i CC
5 x skivstångscurl 28-28-28-23-23 kg
3 x hantelcurl 12 kg
25 min crosstrainer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0