Det var i alla fall skönt efteråt...

Det verkar va nått som är bestämt den här julen att kl 10 är det träning. När jag vaknade lite senare idag så var alla redan ute på sina respektive pass och "tåget" till gymmet hade gått. Men det var ju bara att pallra sig dit ändå. Jag fick till ett riktigt bra ryggpass så det var roligt.
 
För de första så fick jag väldigt (ovanligt till och med) bra kontakt i musklerna när jag körde båda mina roddövningar. Skivstångsrodden tog särskilt bra. Det är så härligt när det riktigt bränner i musklerna! När jag körde hantelrodd så körde jag faktiskt med båda hantlarna samtidigt... precis som skivstångsrodd, fast med hantlar. Det är en variant som brukar ta bra på mig. Jag är inte lika stark som om jag kör med en hantel, men jag får lättare kontakt. Annars så kändes de två latsövningarna bra också. Jag försökte även mig på att köra lite chins först, men ställningen var så ostadig och stången var halkig och gled runt så det var ingen större hit. Jag körde nämligen  i bänkpressställningen som var upphöjd på max. Men men, så kan det gå. Jag är i alla fall nöjd med passet! Riktigt bra!
 
Om träningen gick bra så gick eftermiddagspromenaden sämre. Vi började med strålande sol och blå himmel, men halvvägs så började det vräka ner snö så det kändes som om ansiktet höll på mulas igen... på det en alldeles för vild hund också... Det där var väl en av aktiviteterna där man kan säga att det kändes ju i alla fall skönt efteråt... för under tiden var det ingen större hit.
 
Dagens träning:
5 x skivstångsrodd 60 kg
4 x latsdrag
4 x hantelrodd
4 x latsmaskin
4 x marklyft 80 kg
4 x skivstångscurl
Promenad

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0