Ville aldrig sluta...

Idag blev det till att besöka gymmet alldeles själv... men lika bra gick det. Kom lite senare än vanligt till gymmet för det tog en evighet att ta sig hem med spårvagnen. Konstigt nog gjorde det mig inte så mycket idag. Vanligtvis brukar jag känna mig väldigt störd och stressad av det. Jag tror jag mentalt har gått på "jullov" nu eftersom idag var min sista dag på kontoret för det här året. Nu har jag baara en förmiddag med hemmajobb innan det är juuuuul på riktigt! =)
 
Jag fick faktiskt till ett riktigt bra pass också. Började med chins där jag körde 3 vanliga först... Eller de var ganska långsamma och jag tog en paus i bottenläget och verkligen hängde ut max i några sekunder så att jaginte kunde starta med någon kraft. Rätt bra. Klarade 5-4-2 i mina set. Sen slängde jag på gummibandet och då blev det likadana, plus att jag höll någon sekund i toppläget också. Det tog riktigt bra! Jag fick även till riktigt bra roddar. Allra bäst var nog skivstångsrodden när jag sänkte vikten något. Att köra marklyft eller liknande idag var inte att tänka på. Jag har sån sinnessjuk träningsvärk i mina ben! Kunde inte ha benkuddarna emot riktigt heller när jag körde latsdragen, men det gick hyfsat ändå. Även magen gör brutalt ont. Men härligt är det! =) Förutom rygg så blev det även två bra övningar för biceps. Jag körde ett ganska långt pass, men det var så roligt att jag ville bara fortsätta. Fanns fler övningar som jag gärna kört också men nån gång måste man ge sig... sen var jag hungrig också. =)
 
Dagens träning:
6 x chins (3 vanliga + 3 med gummiband)
6 x skivstångsrodd 70-70-70-60-60-60 kg
3 x latsdrag med V-handtag 50 kg
3 x enarmsrodd i maskin 30 kg
3 x rodd i maskin 40 kg
3 x pullovers i CC
3 x stångcurl
3 x 21:an
4 x ländryggsmaskin

Kommentarer
Postat av: fridfullt


hej hej!
oj ser att du bloggat i 5år!
Delsjön är ett fint område,upptäckte det i somras.
jag bor ute i Hisings Kärra.
kolla gärna in min blogg.
just nu håller jag på med medveten närvaro/mindfullness/positivt tänkande och kör ett 30dagars program,men tanken är att jag ska komma igång och träna med,det är bra för min depression säger läkaren.

Svar: Ja, bloggen firade 5 år den 12/12/12. =)Densjön är riktigt fint.
God jul på dig!
Johanna

2012-12-20 @ 23:26:22
URL: http://www.metrobloggen.se/fridfullt

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0