Armar, mage och lite, lite vader...

Jo då... Nog har träningsvärken krupit sig på under dagen. Jag har värk i ben, axlar och rygg, dvs precis de muskelgruppen jag tränade igår. Det måste ju anses som godkänt resultat. =) Dessutom har jag inte galen träningsvärk utan så där lite härligt, precis som jag ville för jag avslutade ju varje set lite innan jag borde just av den anledningen. Lagom träningsvärk fick jag. Imorn däremot kommer jag INTE att ha lagom träningsvärk. Den kommer nog att vara helt galen. Idag blev det nämligen armar som jag tränade. Jag har inte tränat armar ordentligt sen i juni. I somras och början av hösten körde jag dem bara lätt och sen så körde jag dem inte alls. Mina f.d. coacher tyckte att mina armar var för stora. De gjorde att mina axlar såg mindre vilket inte är bra i Body Fitness. Armar är inte någon prio för mig nu heller, men jag tänkte köra dem ibland i alla fall. Det är ju bra att vara genomtränad.

Tre set biceps, tre set triceps, tre set mage och sen ett litet extra set mad vader. Ja, där var dagens träningskompott. Det kändes dessutom väääldigt tungt. Jag trodde att jag hade tagit fel hantlar först eftersom 12:orna kändes så otroligt tunga... men bra träning blev det. Jag var svag i allt, som väntat, men fick väldigt bra kontakt. Det var faktiskt riktigt kul att träna armar, annars är det biceps och triceps muskelgrupper som aldrig hört till favoriterna. Haha, jag klämde nog faktiskt ihop de allra tråkigaste muskelgrupperna idag för mage och vader tycker jag ju inte heller är kul egentligen, men idag var allt roligt! Magträningen blev också rätt bra. Jag hoppas verkligen på träningsvärk i magen imorn. Just träningsvärk i magen tycker jag är skönt. Jag är riktigt nöjd med dagens pass. Armar är ju inte så väldigt anstängande rent kroppsligt om man jämför med andra pass, som t.ex. ben eller rygg, så det var en perfekt fortsättning på min uppstart. Körde så att jag blev tröttare än igår, men inte max. Riktigt bra!

Dagens träning:
3 x hantelcurl 12 kg
3 x skivstångscurl 20 kg
3 x bamsecurl
3 x pushdowns
3 x frenchpress 20 kg
3 x enarmspushdown
3 x magmaskin
3 x situps på boll
3 x benlyft
3 x stående vadpress

Kommentarer
Postat av: Dieseldoris

Så jäkla härligt å se att du är ute å ränner på gymmet igen! :D

2012-02-21 @ 00:48:21
URL: http://dieselandtraaash.blogspot.com
Postat av: Mia

Hej =) Kan du inte skriva hur många repetioner du gör i varje set?

2012-02-21 @ 09:44:51
Postat av: em

hehe welcome back!!!!

2012-02-21 @ 10:48:57
URL: http://emliscious.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Dieseldoris & Em: Tackar!

Mia: Jag får se till att göra det lite oftare. Dock räknar jag nästan aldrig och om jag gör det så glömmer jag bort hur många jag gjorde direkt när jag släpper vikten. =) Men jag ska försöka räkna och komma igåg... Ska nog skriva ett inlägg om det också. =)

2012-02-21 @ 19:43:18
URL: http://inhape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0