Det är inte alls särskilt roligt det här...

Jag börjar bli riktigt less nu. Eller fel. Jag är riktigt less på att ständigt vara lite småkrasslig. Igår kände jag mig dessutom ännu sämre och trots att jag försökte peppa mig själv under dagen så gick det helt enkelt inte att gå till gymmet. Jag däckade i soffan istället. Min pojkvän mådde också dåligt tyvärr. Ingen av oss har varit på topp på länge. Jag är övertygad om att jag skulle behöva en kur med penicillin men läkarna vill ju inte skriva ut nått. Min hostmedicin och astmamedicin hjälper inte till mycket mer än att jag sover lite bättre på nätterna, men även den effekten börjar avta. 

Till råga på allt så känner jag mig ännu sämre idag så nu är jag till och med hemma från jobbet. Hemma och sjuk. HUr tråkigt som helst. Huvudet bultar, kroppen gör ont, jag är varm och kall om vart annat. Det är inte alls särskilt roligt det här. Både för att det helt enkelt suger att vara sjuk/krasslig, trött och hängig hela tiden, men även för att jag varit sugen på att komma igång ordentligt med träningen efter min långa viloperiod och nu får jag bara käpp efter käpp i hjulen känns det som.... Nu ska jag ligga stilla idag och vänta på bättre tider, att bli frisk alltså. Det är det bästa jag kan göra föratt bättre på situationen just nu.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är duktigt tråkigt att bli sjuk, då det drabbar träningen. Men jag tror att din kropp behöver vila och att detta är kroppens sätt att få dig att vila. Efter ditt 2011 så tror jag att du behöver en väldigt lång återhämtningsperiod. Eller vad tror du?

2012-02-01 @ 18:06:08
Postat av: Johanna

Anonym: Det tror jag också och därför har jag haft total vila i 7 veckor. Just nu är jag på gång att starta upp träningen igen och då blir jag sjuk. Så tråkigt!

2012-02-01 @ 19:00:34
URL: http://inhape.blogg.se/
Postat av: emma s

Krya på dig!!

2012-02-01 @ 20:05:29
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Sandra

Usch vad jobbigt att du aldrig verkar bli frisk,

förstår att du ledsnat och vill komma igång riktigt med träningen.

Men snart är du nog på gång igen, du verkar taggad och tror på dig själv, det är det viktiga ;)

Krya på dig !!

2012-02-02 @ 10:32:54
URL: http://mittnuochjag.blogspot.com
Postat av: norA

Mina två "tips" när de skiter sig gång på gång pga att man återkommande blir lite små krasslig.

1-Det simpla och tråkiga:

När man kör igång med träning efter ett längre uppehåll så kan de hjälpa om man de första gångerna tar de super lugnt o bara "småfiser" lite med vikterna samt inte kör två dagar i rad.

2-Det lite mera allvarliga:

tyvärr kan man ha dragit på sig någon form av infektion som bara ligger o pyr i kroppen (läste dock att du hade varit hos läkaren) och dessa kan ibland behöva nån kraftfullare form av motåtgärd än vila. Tex så kan mykoplasma yttra sig som enbart en förkylning i en evighet o inte ge med sig utan hjälp av läkemedel.

2012-02-03 @ 13:58:51
Postat av: Johanna

norA: Tack så mycket för tipsen. Väldigt bra tips! Jag hade mykoplasma för några år sen faktiskt och precis som du säger så var man ju lite småkrasslig hela tiden och så fort man gjorde nått så blev man sjukare. Därför känns det extra frustrerande att inte få de läkemedel jag tror behövs... Det känns faktiskt inte alls som att det blir bättre just nu och jag har ju varit dålig sen innan nyår. Får dock hoppas på att läkarna vet bäst, men just nu känns det inte så. :(

2012-02-03 @ 14:24:46
URL: http://inhape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0