Favoritmat...

Inspirationen till att blogga är inte direkt på topp... Det här ska ju föreställa en träningsblogg men jag tränar ju aldrig. Men håll till godo. Snart ska jag in på gymmet igen. Satsar på nån gång under den här veckan... Men tills dess får jag skriva lite torftiga inlägg... Min pojkvän påminde mig om att jag "lovat" att skriva alla punkter på den här listan ---> Lista. Det har inte blivit så mycket av det på sistone eftersom jag tycker listan är lite småtrist och även för att jag inte riktigt har nått bra svar på de punkter som är kvar... men jag ska försöka. Några till blir det nog.

Angående favoritmat så kan jag faktiskt inte säga någon exakt rätt så där. Jag gillar mycket. Bara det har bra och ganska rejäl smak så passar det mig finfint. För min pojkvän är svaret tydligen uppenbart. Min favoritmat är kött... Ja, och det stämmer ju på ett sätt. Jag älskar kött! Jag skulle inte kunna tänka mig att äta en måltid utan kött. Det känns liksom inte som en komplett måltid. Även tråkigt med mat som innehåller för lite kött, typ som pastarätter som man köper. Godast är nog en riktigt bra stekt köttbit, helst då älg. Gärna som pappa har stekt. Annars så gillar jag också den pizzan som man får i korg och köper på El Corazon här i Göteborg. En tjockare pizza som man får välja vilka ingredienser man ska ha på. Jag brukar köra en stor som är för två personer som jag och min pojkvän delar på. Mysigt och gott. Vanlig pizza tycker jag inte är så mycket att hänga i julgranen och jag har faktiskt inte ätit någon sen någon gång 2010. Har inga planer på att äta det heller. När jag tänker på det så känns det bara BLÄ i hela kroppen, men den pizzan på El Corazon är som en helt annan rätt. Delikat!

Jag älskar mat och att äta och det finns massor av saker som jag tycker om. Det finns även massor av saker som jag inte tycker om. Till exempel mjölk, gurka, paprika, korv, pannkakor, mayonäs, gröt, saker som känns flottiga/feta när jag äter dem, saker med för svag smak. Jag tycker även om när maten känns hyfsat fräsch så därför går alternativ som känns sunkiga väldigt ofta bort (typ thai). Jag tycker jag är ganska lätt att tillfredsställa matmässigt... fast många (John) håller nog inte med. =)

Kommentarer
Postat av: emma s

What?! Ingen pizza sen 2010?!?! Men... vi som levde på pizza under Västerås tiden... och alla bakissöndagar med pizza och film i Landdala? Men. Men.

2012-02-13 @ 21:29:51
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Johanna

Emma: Jag vet! Det är verkligen knepigt! Känner verkligen inte alls för det utan känner mig snarare lite äcklad... men jag hoppas att det vänder snart! =)

2012-02-13 @ 21:46:54
URL: http://inhape.blogg.se/
Postat av: hanna

Bra blogg :)

Kan du inte skriva ett inlägg om Frukost, har alltid så svårt att komma på någon bra, hälsosam & god frukost :)

2012-02-13 @ 23:35:26
URL: http://hannawestin.blogg.se/
Postat av: Louise

Det är fler än jag som inte gillar pizza alltså :- ) Förr kunde det gå år mellan varje pizza. Nu blir det tyvärr oftare då min pojkvän älskar sådant skräp/flott :)



Bra blogg btw, hittade precis hit! Hoppas du snart är igång med träningen igen. Vart tränar du i Göteborg?

2012-02-14 @ 18:16:26
URL: http://loisa.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hanna: Det kommer... =)

Louise: Ja, det är ju inte så att jag inte gillar pizza, men har verkligen inte känt för att äta det på riktigt länge... Förr åt jag det rätt ofta, men nu tilltalar det mig inte så mycket. Jag tränar på Sats Landala men kommer snart att flytta till Life istället.

2012-02-14 @ 20:56:10
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Mari

Skönt att du snart är tillbaka=)

2012-02-14 @ 21:02:43
URL: http://marriie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0