På bättringsvägen...

Jag känner mig lite bättre nu faktiskt... Jag känner mig friskare... Jag är piggare än jag varit på riktigt länge. Tanlkarna rusar genast till träning... Jag kanske skulle träna... eller åtminstone ta en promenad. Men så kommer plötsligt en hostattack och jag får inse att jag faktiskt inte är helt frisk än. Men hostan är bättre. Nu blir det bara korta hostningar med 4-5 hostningar per gång... Bara ibland kan de här monsterattackerna på 5 min konstant hostande komma... Ja, det är bara att inse. Jag är inte frisk än, men jag är helt klart på bättringsvägen. Jag är ju trots allt bara inne på dag 4 av 9 i min antibiotikabehandling. Hela fem dagars pillertrillande kvar. 

Nu gäller det bara att ge min till tåls. Tids nog ska jag också träna och röra på mig igen... men några dagar hit eller dit kan ju faktiskt kvitta när jag vilat så otroligt länge nu. Tidigare har jag nog som mest haft en veckas uppehåll på träningen under flera år... Är det sån vila så gör ju en dag hit eller dit stor skillnad. Är det så lång vila som jag haft är ju några dagar som en fis i rymden. Jag får träna tålamodet istället. Ingen träning förrän tidigast fredag... om ens då. =) Det viktiga är att jag blir frisk för vad har jag för nytta av att träna en dag tidigare om det gör att jag sen måste vila mycket längre?

Hade kvå kollegor som gick och tränade på lunchen idag... KJag blev helt klart sugen. Det rycker i träningstarmen (fy vilket uttryck egentligen)! Snart är det min tur också...

Kommentarer
Postat av: Emma s

Hejja, hejja..! :D

2012-02-16 @ 07:23:45
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Madde

Hoppas verkligen du blir frisk snart!! Många som är sjuka nu tycker jag. Usch o bläää! Krya på dig!

2012-02-16 @ 21:13:43
URL: http://madeleneyourstone.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0