Ingen träning de senaste dagarna...

Sen i söndags har det inte blivit någon träning.... Fast kom på nu att det bara är två dagar som jag inte tränat på, men det känns som länge. Istället har det blivit en massa annat. Spänning, nervositet, glädje, firande, mera spänning, nervositet och glädje. Himla härligt i alla fall och jag har mycket att se fram emot under våren och det komemr att bli såååå roligt och fantastiskt bra.

Ikvällen har jag till stor del spenderat på vårdcentralen. Tyckte att det var dax att gå dit nu eftersom mitt hostande inte blivit bättre och kollegorna säger flera gånger om dagen att "det där låter inte bra". Så både John och jag var där och undersöktes. Fick inte de mediciner jag hade hoppats på, men de kommer förhoppningsvis göra susen ändå. Hostmedicin och luftrörsvidgande (astmamedicin). Imorn ska jag träna ben efter jobbet i alla fall. På jobbgymmet dessutom. Lika bra att passa på när jag är sällskapslös.


Kommentarer
Postat av: Emma s

Bra fick du lite medicin att snutta på i alla fall ;) vad är det för spännande grejer du firar och går och är nervös inför? :D

2012-01-24 @ 23:14:34
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Jessica

Cocillana e väl aldrig fel:D. Fast man blir väldigt dåsig på den...:S. Precis va e det för spännande grejjer??

2012-01-25 @ 10:11:44

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0