Premiär på lunchträning och jobbgymmet...

Från andra axelpass. Snart är jag tillbaka fullt ut!

Japp, idag har jag testat på det där med lunchträning. För första gången kan jag tillägga. Har aldrig riktigt sett det som ett alternativ förut men det verkar tydligen rätt vanligt på mitt jobb. Idag skulle en kollega gymma så jag hakade på och testade jobbgymmet för första gången. Två flugor i en smäll liksom, premiären på både lunchträning och jobbgymmet! Hur bra är inte det?

Jag har ju sjuk träningsvärk sen igår. Det värker i ben, rumpa, rygg och till och med lite i armarna faktiskt... Så himla härligt! I alla fall så jag tog det som jag tyckte kändes "lättast" att träna, nämligen axlar och mage. Det kändes lite bättre än igår. Jag fick inte den där vimmelkantighetskänslan och jag kände mig lite stabilare, men fortfarande klen. Fick inte ens på nån vikt på stången i smithmaskinen... Men det tog som bara den. Mina axlar sved och skrek efter nåd redan från start, vilket de inte fick. Det var bara att mosa på. Jag fick väldigt bra kontakt i alla övningar. Till och med magövningarna som jag annars mest brukar tycka är sega. I och med att jag inte hittade så bra så blev det två enkla övningar som man bara kan lägga sig ner på golvet och göra fär att träna magen. Det räckte gott och väl. Jag blev trött!

Lunchträning och jobbgymmet då? Jag gillar helt klart lunchträning som koncept. Särskilt när man inte behöver stessa för att komma tillbara inom en viss tid som man inte behöver på mitt jobb. Hade jag behövt det skulle jag inte gillar det. Annars var det skönt att få en paus och miljöombyte så där mitt på dagen. Riktigt nice faktiskt. Gymmet var riktit bra. Större än mitt vanliga gym. Mycket speglar, många bänkar framför den, mycket vikter, många CCs, många smithar, många fria stänger för knäböj och dyl. Många maskiner också men de spanade jag inte så mycket på. Många konditionsmaskiner också... Men väldigt dåliga omklädningsrum. Men jag gillar det helt klart! Kommer träna där mera och jag kommer även träna fler gånger på lunchen. Tummen upp med andra ord.

Dagens träning:
4 x Hantelpress 14-14-12-12 kg
4 x Sidolyft med hantlar 7 kg
4 x Militärpres i smithmaskinen 30 kg
4 x Omvända kryssdrag (för baksida axlar)
4 x Sidolyft i CC
4 x situps
4 x benlyft

Kommentarer
Postat av: Maria

Lunchträning kan kännas stressigt men är bra om man har tidsbrist på kvällen .. För mig passar morgonträning bättre då jag nu bara har 30 min lunch. Men på mitt förr arbete så tränade jag flera luncher i veckan. Dessutom blir jag så pigg efter jag tränat och det är nackdelen med sen kvällsträning. =)

2012-01-20 @ 19:25:09
URL: http://mariasfavoriter.blogg.se/
Postat av: Mari

=) Härligt att kunna träna på lunchen.

2012-01-20 @ 20:34:32
URL: http://marriie.blogg.se/
Postat av: Petra

Gött att vara tillbaka på gymet va?

Ha en bra fredagkväll :)

2012-01-20 @ 20:37:47
URL: http://fitnessmorsan.blogspot.com
Postat av: Johanna

Petra: Oerhört skönt! =) Tack detsamma!

2012-01-21 @ 00:05:24
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Dieseldoris

Härligt att se att du är back on track! :)

2012-01-21 @ 00:53:21
URL: http://dieselandtraaash.blogspot.com
Postat av: Martina

Bra blogg! :)

2012-01-21 @ 12:41:19
URL: http://getdressedforsuccess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0