Grym bra benträningen...


Utfall i smithen under 2011
Idag blev passet som jag missade å grund av lampskruvningen igår av. Beeeen... Fick visserligen köra själv, men jag körde ju ändå inget som jag behövde hjälp med. Pratade lite med en äldre herre ett tag också så jag fick ju lite av det sociala också, även om ingen går upp mot John. Av någon anledning så har jag faktiskt slarvat (fy på mig) med benträningen på sistonde. De senaste 2 passen har uteblivit av olika anledningar så det var faktiskt hela 3 veeckor sen jag körde ben. Förra veckan blev det bara lite benspark och lårcurl för att underhålla lite i alla fall, men ingen ren benträning. Jag kände mig både taggad och lite smånervös inför passet. Är man iof inte alltid det inför benpass? Lite extra idag då... =)

Jag började i alla fall rätt starkt med att köra benpressen.... ni vet den där knepiga benpressen som nästan är lätt precis där man vänder men sen blir astung ju högre man trycker.... Kände mig faktiskt rätt stabil på mina 12or... de sista seten var det så klart kämpigt och det blev någon mikrosekundspaus mellan repetitionerna, men det gick finfint i alla fall. Nästa gång är det nog dax att höja vikten. Jag har arbetat in mig rätt bra på den maskinen och djupet (min "akilleshäl") nu. Annars så hade jag laddat för utfallsgång... eller när jags säger laddat menar jag mer att jag hade tagit med mg dragremmarna upp fö att kunna orka hålla hantlarna... men nått flög i mig och jag körde i smithen istället. Kör inte så ofta utfall där men idag blev det av. Omväxling förnöjer. Jag fick inte till den dr brännande känslan, men mina ben bara darrade så det ser jag som ett gott tecken. Avslutade passet med standardövningarna lårcurls och benspark, i dropset på de sista två seten. Jag hade ritkigt möra ben sen. För att komma ner från gymmet till omklädningsrummet så måste jag gå ner för trappor 4 våningar. Jag kan säga att det var inte min allra stadigast gång ner, men jag tog mig ner utan att trilla i alla fall. Jag är riktigt nöjd med passet. Hoppas på träningsvärk imorn... särskilt i rumpan. =)

Annars hade jag glömt det mesta när jag kom till gymmet. Jag hade inte med mig nån efter-träningsdrink. Det var iof planerat iom att alla shakrar var blöta från diskmaskinen. Sen bor jag ju granne med gymmet så jag tyckte att kroppen för en gångs skull kunde vänta någon minut med drinken... men mer kritiskt var det med träningsvantarna. Jag hatar att träna utan handskar... ben är visserligen det bästa passet att köra utan handskar iom att man inte behöver använda händerna så mycket... men jag känner mig så bar utan... Sen glömde jag även vattenflaskan. Katastrof! Jag blir ju dödstörstig redan innan uppvärmningen är klar när jag ska köra ben så det går ju inte... Dessutom fanns det ingenstans att dricka vatten på gymvåningen... Som tur var fick jag en kvarglömd vattenflaska av receptionisten. Träningen räddad!!!

Dagens träning:
5 x 12 benpress
4 x vadpress i benpressen
3 x 10 utfall i smith
4 x liggande lårcurl 40 kg
4 x benspark 65 kg
4 x sittande lårcurl 40 kg

Kommentarer
Postat av: Pelle

F-n, brottarstark i utfallen i smithen :O 90 kg!!!

Svar: Vet inte vart du fick 90 kg från.. =)
Johanna

2012-06-24 @ 09:58:56

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0