Latsens gjorde bra ifrån sig idag...

Det var verkligen svårt att komma iväg till gymmet idag, men tillslut tog jag mig iväg. Det blev senare än tänkt, men det blev av och det är väl huvudsaken.

Jag kände mig lite arg när jag kom till gymmet så jag började med att lassa på mer vikt än vanligt i latsdraget och naturligtvis orkade jag inte många reptitioner (2?) så det blev till att gunga/svinga/kasta sig för att få ner stången och sen hålla emot på vägen upp. Inte min snyggaste träningsstund rent teknikmässigt alltså. Att ynka 5 kg kan göra att man orkar så lite?!?!? Jag sänkte däremot vikten efter 2 setoch körde mer kontrollerat. Oj vilken kontakt! Sen var det bara till att bta handtag tillV-handtaget. Jag har ju inte kört med V-handtag sen i höstas, men började vid förra passet och jag har verkligen fått till det nu. Det känns så sjukt mycket i just latsen att jag tror de ska gå sönder. Sååå härligt! Jag blir alltid glad när ryggträningen går bra för jag tycker den är så svår. Hur som helst såfortsatte jag med extra tunga vikter på första roddövningen och det gick strålande! Tungt, jobbigt och kontakt...Tyvärr gick de andra roddövningarna sämre. Av nån konstig anledning fick jag absolut noll kontaktoch känsla när jag körde den vanliga rodden... så jag gav upp och testade på en annan sorts rodd som var i en maskin... kändes lite bättre men inte strålande... Så jag får hoppas att den första roddövningen vägde upp för de andra. Avslutade med ländrygg och sen gick jag hem... Nöjd och glad!

Dagens träning:
4 x latsdrag 65-65-55-55 kg
4 x latsdrag V-handtag 50 kg
5 x stångrodd med golvfäste +40+40+40+30+30 kg
3 x enarmsrodd i maskin 30 kg
2 x rodd 50 kg
2 x hög-till-låg-roddmaskin 40 kg
3 x ryggresningar
3 x ländryggsmaskin

Cykel 30 min

Kommentarer
Postat av: em eriksson

så där ja!! heja dej =)

2012-06-05 @ 08:57:33
URL: http://emliscious.blogspot.se/
Postat av: Linda

Hej Johanna!



12/4-2011 skrev du att du hade gjort kålpudding, två varianter. Jag skulle vilja ta del av receptet på "diet-varianten". Tack på förhand. Jag följer regelbundet din blogg och ser fram emot mer videoinlägg / träningsbilder på olika övningar! ;-)



Kram Linda.

2012-06-05 @ 14:06:54
Postat av: Johanna

Linda: Jag har snott ihop nått själv med lite inspiration från olika recept... Om jag inte minns fel så var det:

- älgfärs

- vitkål

- gul lök

- vitlök

- nått gräddsubstitut, typ 4% laga lätt

- köttbuljongttärning

- riven ost (lätt)

För mig som gick på diet så var det nog 4 port: 500 gr färs, massor av vitkål, 2 lökar(stek med vitkålet), valfri mängd vitlök (stek med köttfärsen), 1 dl "grädde" kokas upp med 1 buljingtärning, och sen fyllde jag på med osten för att komma upp i rätt kalorimängd. Stek kött+vitlök(plus salt och peppar) och vitkål+lök först. Varva i en ungsform (om du har mycket ost kan du även varva lite med ost), häll på gräddblandningen och sen strö på ost. In i ugnen tills det fått en fin färg och satt sig lite. Lätt, smidigt och gott!

2012-06-05 @ 17:56:56
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0