Nergraderade...


Jag har en dator som jag inte längre använder. Den används inte både för att den är full av virus och därför funkar nästan ingenting påden och jag orkar inten blåpsa ut hela och installera om allt, men även för att jag har en ny och fin som funkar alldeles utmärkt. No need for gamla Vaion alltså.

Jag har ett  par skor som jag inte tycker om. De köptes för att ha på gymmet, men jag gillar dem inte där så jag har haft dem när jag inte haft nått bättre att ha på mig. De är för platta helt enkelt. Jag gillar dem inte! Vill helst ha lite uppbyggning á la vanliga löpskor eller varför inte high heels...

Lösningen komjag själv på imorse.De är numera min cykeldator och mina cykelskor. Helt perfekt! Som jag nämnde har jag ju lite smått börjat cykla ibland på min motionscykel. Anledningen är att jag får i princip noll vardagsmotion i min vardag. Men nu har min cykel fått ett eget rum och där finns ingen TV. Det är inte så kul att cykla och kolla in ien vägg, eller ut genomett fönster. Jag behöver mer underhållning än de få människor som går föri ibland. Så nu är datorn riggad så att jag kan se på TV-serier samtidigt (just nu New Girl season 1). Skor kan jag ju egentligen ha vilka som helst, men rätt skönt att ha ett par som är tillängnade just det. Jag behöver inga speciella "spinningskor" eller liknande för jag gör ingen avancerad cykling,utan bara ett par som är sköna på fötterna och passar bra i tramporna. De kan dessutom stå vid cykeln hela tiden... så är de ju redo när helst andan faller på .

Andan föll på i morse. 30 min cykling, 1,45 mil och 1,5 avsitt av New Girl.

Kommentarer
Postat av: emma s

Smart!!

2012-06-06 @ 17:55:00
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0