Träningssuget har hittat tillbaka...

Jag känner mig riktigt peppad med träningen just nu... Det har varit lite dåligt med träningssuget och peppen på sistonde. Jag var väldigt sugen på att träna under hela tiden jag vilade (drygt 2,5 månader). Tänkte nästan dagligen på knäböj, tynga och jobbiga knäböj ville jag köra. Sen när det väl var dax för träning så ville jag inte alls... Jag ville ligga hemma i soffan och tryna. Varje dag. Det var jag i och för sig beredd på... Nu har jag aldrig vilat så länge som 2,5 månad förut, max någon vecka, men jag tycker alltid att det är segt att komma igång. Man vill inte först (eller ja, man vill ju fast ändå inte) utan för pusha sig att gå till gymmet ändå några gånger tills man kommer igång och då blir allt som vanligt igen... När jag skriver som vanligt så menar jag att jag får ett väldigt träningssug och inte kan tänka mig att inte träna. Fast nu tycker jag att jag kämpade på men kom aldrig gång riktigt ändå... kom liksom aldrig in i flowet även fastän jag har tränat i drygt en månad nu. Det har känts motigt mest hela tiden...

Men nu känns det som att det har släppt! Nu känner jag mig jätteladdad för träning... för att planera träningen, för att köra hårdare, för att köra mer... så mycket att jag knappt kan pressa in allt jag vill köra i rimlig mängd. Och vet ni vad? Det känns otroligt roligt!

Det är tre saker som jag vill just nu:
  • att mina muskler ska explodera och jag ska bli riktigt biffig
  • att en stor del av allt fett jag lagt på mig ska försvinna puts väck. Vill känna mig fit, inte stor och otymplig som jag gör just nu.
  • att min kondition ska bli bra igen så jag kan springa och det känns som att jag rullar på bra
Kanske inte de allra lättaste grejerna att kombinera, men man kan ju försöka i alla fall! =) För musklerna ska jag träna riktigt hårt och tungt... För fettet ska jag inte tacka ja till allt fika på jobbet och försöka äta lite nyttigare i veckorna. För konditionen kan jag tyvärr inte springa så ofta... ska göra en liten chansning nu och springa var femte dag... men ska testa att köra lite crosstrainerintervaller däremellan... Ja, vi får se hur jag får ihop det hela... Styrkan är lättast för den känns så självklar. =) Jag är nöjd med lite av varje i alla fall. Det blir nog bra det här!

Kommentarer
Postat av: emma s

Wohoho...! :D

2012-03-23 @ 17:14:07
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0