Du blir inte stor av styrketräning...

Jag vet allt för många som säger attd e inte kan/borde styrketräna för att de blir alldeles för stora av det. Att deras muskler växer jättefort så fort de lyfter en hantel. Det är ju så klart tjejer som inte vill bli "manliga". Tjejer som dessutom oftast är taniga, omusklade och inte direkt ser ut att ha superanlag för att bygga muskler. Jag har faktiskt aldrig hört samma sak komma från en kille. Jag har heller aldrig hört samma sak från tjejer som faktiskt vill få muskler. De flesta, eller jag skulle vilja säga alla, får slita som bara den för att lägga på sig muskler, särskilt tjejer. Man måste träna tungt och välplanerat och äta rätt och mycket för att musklerna ska växa, och inte ens då så handlar det om någon raketfart. Det går lite fortare i början om man är otränad, men snart saktar det in. Vi har alla visserligen olika ideal och uppfattningar om vad vi tycker är "manligt" och hur vi vill att våra egna kroppar ska se ut så det kan jag inte uttala mig om. MEN om man säger att man inte kan eller borde styrketräna tycker jag att man ska tänka om. Styrketräning är för alla! Punkt!

Jag surfade för någon vecka in på en blogg som jag aldrig har läst innan, men som tydligen är en ganska välkänd träningsblogg. Jag hittade ett inlägg som jag tyckte riktigt mycket om. Tjejen hade testat på styrketräning i 3 månader och fått strålande resultat. Hon hade inte blivit stor, snarare mindre och tightare. Riktigt kul att läsa och de som tvekar inför styrketräning tycker jag absolut ska spana in hennes inlägg. Hon hade många bra tankar och åsikter om styrketräning. Läs det här.


"Smaljeansens" fina styrketräningsresultat

Kommentarer
Postat av: emma s

Word! Tänk musklerna växte som ogräs - vad bra det vore. Man kan precis som du skriver inte se vidare mycket muskeltillväxt efter 3 månader. Men jo, ja lite tajtare ser hon kanske ut =) Bra jobb av henne!

2012-05-23 @ 22:34:58
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Jennie

Läste i nyaste Amelia där en tjej beskrev sig som att hon har jättelätt att lägga på sig muskler. Bilden på henne var en helkroppsbild snett bakifrån och dessutom naken. Man såg väldigt väl att hon inte hade några muskler att tala om, helt "slät" var hon. Folk har så konstig uppfattning om det där...

2012-05-24 @ 20:16:42
URL: http://alskatraning.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0