En miss förstör träningen.... Eller?

 

Kan träningen verkligen förstöras om man gör en enkel liten miss?

Enilgt Aftonbladet, JA...

Vad är då missen?

Att inte ta ett kosttillskott med olika örter.


Helt sjukt att man ens får skriva på det viset. Även om det är svårt att förstå (hallå sunt förnuft) men det finns faktiskt de som går på/tror på såna här saker när de läser det i stora tidningar. Man måste verklige vara källkritisk och tänka till själv nu för tiden. Sunt förnuft tar man sig långt på. Sen väljer man själv vad man ska tro på och inte. Jag tycker däremot att tidningarna också måste ta någon sorts ansvar, i alla fall till såna här uppenbart felaktiga saker. Hoppas det kommer hårdare regler om nått år.

Kommentarer
Postat av: SuperSHEro

Trist när de skriver såna saker. Såna saker fastnar i folks minnen och sen blir det en sanning som de tror på. Tråkigt tråkigt. Aftonbladet gör det igen liksom...

2012-05-31 @ 13:40:37
URL: http://supershero.shapemeup.se
Postat av: Josefin

Har precis som du reagerat över den rubriken (reklamen). Det värsta är ju att det faktiskt finns människor som tror på att såna saker är den enkla lösningen, istället för att lägga ner tid och arbete på att faktiskt komma någonstans med sin träning. Det är väl så människan fungerar många gånger, man söker snabba lösningar som kräver så lite arbete som möjligt.Och förresten, tack för en bra och inspirerande träningsblogg!

2012-05-31 @ 15:15:08

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0