Som att träna ute i solen...

Idag har jag känt mig riktigt taggad på träning hela dagen. Längtat efter, funderat och väntat på träningen. Det trots att det inte var något av favoritpassen som väntade. Idag var det armar och mage.

Hur som helst så blev passet riktigt bra. Kan det bli annat en dag som denna. Mitt jobbgym är väldigt härligt för det är riktigt högt i tak och hela långsidan är det fönster från golv till tak där man ser ut på en fin å och grönskande träd på andra sidan. Lägg till strålande sol på det... Kändes som att man var ute och tränade. Sååå härligt! På biceps var det hantelcurlen och 21:an som kändes bäst. Curlen körde jag strikt och lite halvsakta idag. Det tog finfint. På triceps var det frenchpressen och den stående pressen som tog bäst. Den stående pressen körde jag i cablecrossen. Det kändes ganska lätt först men blev väldigt tungt efter bara någon repetition. Det sved riktigt bra. Sen är jag även glad över magträningen. Jag körde lite russian twist och fick faktiskt till dem igen. Annars när jag testat på det nu i vår har jag inte känt nått i magen, men nu hittade jag tillbaka till känslan. Good for me! Eftersom jag var så snabb och effektiv idag så blev jag klar snabbare än jag hade trott (eller ok, kanske inte... mina arm- och magpass går alltid rätt snabbt men jag brukar nog alltid räkna med en timme på alla pass men det är få som kommer upp riktigt i det), så jag passade på att köra lite crosstrainer ett tag. Körde inte så lång tid men det blev rätt intensivt och det var ritkigt jobbigt. En väldigt bra avslutning på passet. =)

Dagens träning:
4 x 12 hantelcurl 14-14-12-12 kg
3 x skivstångscurl 24 kg
3 x "21:an" 14 kg
3 x pushdowns
3 x frenchpress 24 kg
3 x stående press bakom nacken mes stång
3 x benlyft
3 x russian twist med kettlebell
15 min crosstrainer

Kommentarer
Postat av: em eriksson

härligt!!

jag känner ibland att fint väder verkligen hjälper även gympassen! bara för att det är underbart väder måste jag inte stå mitt i solen liksom! den ger energi ändå =)

2012-05-03 @ 09:43:02
URL: http://emliscious.blogspot.se/
Postat av: Johanna

Em: ja, man blir som glad i sinnet... Det hjälper i alla situationer. =)

2012-05-03 @ 21:30:22
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0