Armar och mage...

Dagens träning bestod av armar och mage. Det kändes riktigt bra. Jag fick en riktigt bra start med första övningen, hantelcurl, för jag kände att jag hade blivit lite starkare än på förra passet. Sist fick jag slita ordentligt med 14 kgs hantlarna men idag gick det bra och kändes helrätt. Tungt så klart, men det ska det vara. Nu börjar jag komma tilbaka till samma styrka i armarna som jag hade innan jag fick sluta med armtränandet förra sommaren (de ansågs ju för stora). På skivstångscurlen så fick jag ett litet uppvaknande att jag var nog inte så stark ändå, men jag hade ganska mycket på stången insåg jag sen så jag känner mig nöjd i alla fall. Tricepsträningen gcik ritkigt bra den också. Sjukt bra kontakt i varje öving. Tycker särskilt dipsen på slutet är roliga. Kör dem i en väldigt skön maskin och måste koncentrera mig för att köra jämnt. En arm kan lätt sticka iväg för handtagen är helt oberoende av varandra. Riktigt rolig maskin! Avslutade med mage. En egenkomponerad stabilitetsövning också som sög musten rätt bra ur magen. Jag känner mig riktigt nöjd med passet. Tungt, snabbt och effektivt!

Annars kan jag konstatera att det är inte särskilt många tjejer som styrketränar på mitt gym, eller som befinner sig på gymvåningen över huvudtaget. Det är mest killar, nästan endast killar. Och det är många som tränar med väldigt taskig teknik. Men jag trivs rätt bra i alla fall. =)

Dagen träning:

4 x hantelcurl 14-14-14-12 kg
4 x skivstångscurl 27-27-27-23 kg
4 x bamsecurl
4 x pushdowns 25-25-25-20 kg
4 x rep över huvudet 15 kg
4 x dipsmaskin +60 kg
4 x magmaskin 45kg
4 x benlyft
4 x "magstabiliserare"

Kommentarer
Postat av: em eriksson

Jag får erkänna att jag tycker det är skönt när det är mest killar som tränar... Mindre blickar, mindre stirrande, mindre "konkurrens" av negativt slag, mindre tjafs! skönt!

2012-05-31 @ 09:17:04
URL: http://emliscious.blogspot.se/
Postat av: Johanna

Em: Jag gillar också killar mer... mest för att de oftast tränar lite seriösare... men kommer det en tjej som tränar riktigt bra tycker jag att det är väldigt roligt, tyvärr så är det inte så ofta det sker på mina gym.

2012-05-31 @ 17:15:44
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0