Väldigt varm, väldigt svettig, väldigt nöjd!

Jag råkade fastna lite framför datorn hemma innan jag tog mig iväg till gymmet. Det kändes som om jag kanske skulle bli lite hungrig när jag körde så jag tyckte att det var bäst att slänga i mig nått innan... Jag vet inte vad som flög i mig men jag tyckte plötsligt att det var en alldeles utomordentlig idé att ta en drink med proteinpulver och bcaa-pulver. Resonemanget gick väl att "det måste ju va bra". Så vidare bra var det däremot inte eftersom proteinpulvret var av chokladsmak och bcaan av wild berries-smak. Det var ingen höjdarkombo kan jag lova och då är jag ändå rätt härdad när det kommer till smaker på mina drinkar... Den normala efter-träningsdrinken är en mix av choklad (protein) och citrus (kolhydrater). Nu blev jag illamående och det kändes som att passet inte alls skulle bli så bra som jag tänkt mig... som tur var gick illamåendet över rätt snabbt och passet flöt på riktigt bra.

Ben, älskade ben. Sååå jobbigt men så härligt! Jag kände mig lite extra inspirerad idag för jag såg en tjej med så himla snygga ben när jag väntade på spårvagnen. Min favorit just nu är ju benpressen. Som jag berättat innan så har de ju en helt annan variant på benpress på mitt nya gym än vad jag är van vid... Det känns lika fascinerande varje gång. Just nu är det ganska många set som gäller i den och det tar galet bra. Så djupt som det bara går. Min rygg krånglar fortfarande lite så jag vill inte testa på någon sorts böjar så därför r dte extra fokus på benpressen. Idag blev det även lite utfallsgång med hantlar. Jag mesade nog lite med vikten, men det tog och var riktigt jobbigt för både ben/rumpa och flås, särskilt idag när det var riktigt varmt och kvavt på gymmet (27 grader ute). Sen blev det sparkar och curlar för glatta livet, eller åtminstone 4 set per övningar. Samma där, de tog galet bra. Jag vinglade hem på riktigt ostadiga ben... och de 4 trapporna ner från gymmet var ingen barnlek vill jag lova. Precis som det ska vara med andra ord. Det känns så härligt! Nu är det bara att invänta träningsvärken.

Dagens träning:
6 x 11 benpress
4 x vadpress i benpressen
3 x 20 utfallsgång
4 x liggande lårcurl 35 kg
4 x benspark 60 kg
4 x sittande lårcurl 50 kg

Kommentarer
Postat av: em eriksson

haha ja du vassle med mintchoklad ihop med päron/äpple BCAA är också intressant kan jag lova!! ;) haha! bara svälja med varannan vatten ;)

2012-05-23 @ 09:13:18
URL: http://emliscious.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0