Äntligen gymmet!

Ååå idag har jag längtat heeeeela dagen efter att klockan ska bli 5... Då var det nämligen dax för GYMMET!!! Äntligen. Förra veckan blev det tyvärr inte så mycket tränat som jag hade tänkt... Jag körde ju ben på söndagen och sen bröst, triceps och lite kondition på måndagen, men resten av veckan blev det vila. Var totalt slut efter att hålla i utbildning och all shopping (USAs största shopping mall, det förpliktigar ju lite) så jag stupade mest i säng istället för kämpade på gymmet... Därför känns det som en EVIGHET sen jag tränade på riktigt! Men idag var det dax! Inte en sekund för tidigt. =)
 
Som ni vet gillar ju jag att börja "stort" med ben efter att jag har vilat, men nu tränade jag ju faktiskt ben förra veckan, plus att jag vill träna det på fredag tillsammans med John (han är bortrest tills dess)... så jag tog helt enkelt nått annat. Axlar! och triceps! och liiiite kondition. =)
 
Det blev riktigt många övningar idag. 2 pressövningar, 2 sidolyftövningar, och en övning för baksidan när det kommer till axlarna. Jag har ju kört kortare pass nu på slutet, men idag kunde jag inte låta bli att köra på. Jag kände mig faktiskt rätt stark också även fastän kroppen antagligen är lite knasig pga jetlag... Sen tyckte jag att det såg helt okej ut i spegeln också, för att vara min nuvarande form alltså (dvs stl fööör stor) och så lång vila och långt ifrån exemplarisk kost... Ådror poppade fram på båda axlarna. =) I like! Triceps samma där... Gick bra och jag var hyfsat stark... Körde lite dips i maskin också. Ritkigt roligt. Tyvärr har inte mitt gym en riktig dipsställning vilket jag tycker är ett stort minus. Det är en helt annan grej att köra fritt. Jag kanske får ta och göra det lite på jobbgymmet istället. Där har de allt. Ja, som sagt så var det ju roligt på gymmet så jag avslutade med 20 min på crosstrainern också... Det var faktiskt mitt första besök i cardiorummet sen jag blev medlem på mitt nuvarande gym i April. =)
 
Dagens träning:
5 x hantelpress 17-17-17-14-14 kg
4 x sidolyft med hantlar 10-10-7-7 kg
4 x sidolyft i CC
4 x bred stångpress bakom nacken 20-24-24-20 kg
4 x omvända kryssdrag
3 x liggande tricepspress
4 x pushdowns
4 x dips i maskin 100 kg
20 min crosstrainer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0