För ett år sen...

... så hade jag precis avbrutit min diet inför debuten i Luciapokalen i Body Fitness som går på Fitnessfestivalen. Det var en lång höst med mycket hunger och träning men lite mat. Det var roligt men det räckte inte hela vägen fram och två veckor innan så valde jag att inte ställa mig på scenen eftersom jag inte hann komma i vad jag anser är tävlingsform. Tråkigt så klart, men jag är fortfarande väldigt nöjd med mitt beslut. Jag hade inte velat stå på scenen utan att känna mig nöjd.
 
Nu är det snart dax för Fitnessfestivalen igen. Det är massvis med tjejer och killar som just nu är mitt uppe i de sista förberedelserna. Body Fitnessklasserna har ännu fler anmälda än förra året och det ska verkligen bli spännande allihopa stå och glänsa på scenen.... och att se om de kommer att få plats på scenen. Tyvärr kommer många att gallras bort i elimineringen innan själva tävlingen kan börja (endast 15 deltagare får vara med i rond 1). Förra året var det otroligt trångt i korta och långa klassen och de fick trängas rejält. I år är de ännu fler! =S
 
I år ska jag i alla fall sitta i publiken och titta. Det ska bli riktigt roligt! Jag kommer att vara bortrest veckan innan men åker hem en dag innan endast för att hinna hem till Fitnessfestivalen. 8-9 december är det dax! Jag längtar! Jag hoppas på snabbare klasser och bättre speaker än förra året. Bring it on!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0