Bröst, triceps.... och lite ben...

Fyyy... idag har jag inte känt mig på topp. Eller imorse kändes det rätt bra. Började dagen med en halvtimme på motionscykeln och det kändes riktigt bra. Skönt att röra sig, tiden gick fort och jag kände mig betydligt bättre än i fredags när jag cyklade... Bra start! MEN... under förmiddagen fick jag ont i magen, ont i ryggen, ont i huvudt och lände mig väldigt trött. Riktigt hängig. Jag funderade på att vänta med tränngen tills imorn, men tillslut tog jag mig i kragen och gick iväg i alla fall. Jag hade ju ändå inte bättre för mig. Tur var ju det för när jag väl kom till gymmet så känds allt bra. =)
 
Idag var ju egentligen min bendag, men jag har ju ändrat om lite i schemat den här veckan... Men jag körde lite benpress i slutet i alla fall för att inte benmusklerna ska glömma att de lever. Den kändes faktiskt väldigt bra dessutom. Jag har inte kört benpress sen i juni men jag har definitivt blivit starkare.
 
Annars så blev det bröst och triceps idag. Jag började riktigt bra med att upprepa min 4:a på 64 kg från förra veckan. Riktigt bra... då var det ingen slump att jag klarade det sist. =) Jag fick tre riktigt bra set i bänkpressen. Starkt och säkert. I hantelpressen gick jag ner 1 kg i vikt och kände mig lite säkrare, men jag är verkligen inte bra på den övningen. Ostadig och har svårt att pressa på... men det tar sig. Känns i alla fall som att det tar bra på bröstmusklerna. Annars var det ett riktigt bra pass. Jag fick bra kontakt med triceps och kände mig hyfsat stark och som att jag hade bra med energi. Jag är verkligen glad att jag tog mig iväg till gymmet. =)
 
Dagens träning:
3 x bänkpress 64-60-60 kg
3 x hantelpress 17 kg
3 x armhävningar
3 x liggande tricepspress runt huvudet 23 kg
3 x pushdowns
3 x benpress
30 min morgoncykling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0