Måndagsträning...

Ni kan vara lugna. Jag är ingen maskin. Det blev inget nytt rekord idag, men det blev ett väldigt bra pass ändå. Bröst och triceps. Började ju som vanligt med bänkpressen. Jag klarade samma som sist där, men det gick lite segare den här gången faktiskt. Hur som helst var det skönt att jag fick upp stången lika många gånger. Då känns det inte som att jag bara hade tur sist utan jag har verkligen ökat och blivit starkare. Tummen upp för det! Jag är riktigt glad för att det går så bra nu. =)
 
Men nått som gick bättre idag var faktiskt hantelpressen. Jag var betydligt stadigare och jag fick faktiskt ingen kramp i handen alls i första setet. Kunde till och med pressa på uppemot 9-10 repetitioner innan jag fick ge mig. På de andra seten så domnade vänsterhanden lite, lite, men jag tycker ändå att det gick riktigt bra. Det finns hopp alltså även för den övningen. =) Sen blev det lite bra tricepsträning också. Jag tog faktiskt tyngre än jag gjort innan i tricepspressen runt huvudet. Det kändes riktigt bra. =)
 
Imorse så cyklade jag en halvtimme också. Jag har gjort det några gånger nu (1-2 ggr/v) och nu när jag har kommit igång så är det riktigt skönt. Jag kör ju inte så länge så det är mest att jag får svettas lite och vakna till. Riktigt härligt och en bra start på dagen.
 
Dagens träning:
4 x bänkpress 64-64-60-60 kg
4 x hantelpress 17 kg
4 x flyes i CC
4 x liggande tricepspress runt huvudet 28-28-22-22 kg
4 x pushdowns
30 min morgoncykling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0