De viktiga rutinerna...


Chicago
Något som är otroligt viktigt när man går på diet är rutiner. Att följa samma rutiner hela tiden gör det ganska lätt att gå på diet. Om jag vet att jag kan äta lunch varje dag kl 12, mellanmål 10 och 15:30, har någonstans att förvara mina matlådor där emellan m.m. och jag går och tränar efter jobbet, sen hem och äter middag. Hur svårt är det då på en skala? Det är lätt som en plätt... är man dessutom van vid att göra samma sak hela tiden, äta samma sak, så är det ännu lättare. Det går på rutin, man slipper tänka. Det blir bara självklart att det är torsk och potatis som man äter till lunch i exakt rätt antal gram. Som sagt, enkelt! Det är bara att luta sig bakåt och hänga med (med en del slit också så klart)!
 
Utmaningen med en diet kommer egentligen till alla de där tillfällen som ligger utanför rutinen... när man helt enkelt inte kan göra som man brukar göra... om man kanske inte kan äta på sin vanliga tid finns risken att man blir sjukt hungrig och kanske sugen på nått om inte ingår i dieten... eller om man inte kan köra cardio på morgonen (om det är det som är tanken) kan det vara svårt att få in senare under dagen... Det kräver planering och förberedelser helt enkelt... och det är de tillfällena som gör det svårt. Att sitta på en representationsmiddag och äta matlåda är nog ingen större hit. Men klart att det går på nått sätt. Kanske inte helt enligt plan, men i rätt riktning.
 
Jag kommer att ha några tillfällen nu under min diet då jag helt enkelt inte kan föla mitt dietschema. Jag kommer inte att kunna ha matlåda eller bestämma helt VAD och NÄR jag ska äta och jag vet inte hur möjligheterna till träning ser ut... Men det löser sig nog på nått sätt... man kan ju alltid göra sitt bästa i alla fall tänker jag nu. Som jag vet just nu är det 1 dryg vecka i Chicago och en dryg vecka i Philadelphia/New York som väntar, den första redan om 2,5 vecka. Eventuellt blir det även fler resor... Det blir en utmaning helt klart! Bring it on!
 

På Mallorca gick det bra att träna... men där styrde jag över min egen tid också. =)

Kommentarer
Postat av: emma s

Aaaaaavis. Du har inga problem. Du har lättare lyxproblem. :P Ta ett par proteindrinkar innan lunch, köp en dyr Chicago-sallad under representationen - peta runt i den, spill lite på golvet och säg att du inte är hungrig - som vilken ätstörd person som helst ;) Eller hävda att du är vegetarian, laktosintolerant och äter LCLF. Eller så ger du din Chicagobiljett till en vän som heter Emma. Hon är bra på representation!

2012-09-05 @ 22:03:42
URL: http://fitmyself.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0