En tuff första dietdag...

Fy... jag har haft en hård start på dieten. Jag kunde nog inte ha valt en sämre dag att börja på egentligen. Jag hade ingen koll på mitt schema för idag och hade inte planerat så mycket med maten... så egentligen får jag skylla mig själv. Jag hade tydligen utbildning hela förmiddagen vilket jag inte upptäckte förrän det var dax att gå dit... så bye bye att äta nått på hela förmiddagen. Spartask lunch. Sen trodde jag att jag skulle kunna gå hem vid 4 som jag brukar göra och hade därmed inte med mig för att äta på jobbet på eftermiddagen, men jag hade tydligen ett möte inbokat då så jag kom inte hem förrän kl 18, totalt utsvulten. Det har inte direkt hjälpt att jag känt mig dålig hela dagen heller... Jag har stödätit lite nyss och nu ska jag i alla fall till att laga mig riktigt ordentligt med mat! Jag har i alla fall inte ätit mer än jag ska idag så det är jag glad för. Jag fick skylla mig själv och härda ut och det har jag gjort. Bättre planering imorgon!
 
Ja, inte var det till att åka direkt hem efter jobbet heller... Många av kosttillskotten är slut så det var bara till att svänga förbi MM Sports. Förut bodde jag precis ovanför så då var det lättsamt att gå dit, men nu när jag har flyttat är det lite besvärligare. Blev i alla fall påfyllning på proteinpulver, aminosyror och lite flytande magnesium till John att använda på crossfiten för greppet. Whey-100 fanns nu mer "mer" chokladsmak... Väldigt bra enligt mig då alla proteinpulver jag smakat som ska smaka choklad är alldeles för klena i smaken. Mer choklad helt enkelt! =)
 
Och nej, någon träning kommer inte att bli av idag så ni behöver inte vänta er några redogörelser från den. Jag lägger min energi på att bli frisk och kry. Det vinner jag på i längden. =)

Kommentarer
Postat av: em löfgren

Så där är ju livet ibland, men har man bestämt sig så har man!

Svar: Precis... då är det bara att köra på. =)
Johanna

2012-09-04 @ 08:44:21
URL: http://emliscious.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0