Träningsbloggträff...


Catarina, jag och Hillevi kämpade tillsammans
Jahapp... då har träningsbloggträffen, börjar, varit och slutat. Och jag är riktigt nöjd! Det var bra arrangerat, rolig träning, bra instruktörer, trevliga deltagare och en bra stämning. Jag hade lite svårigheter att hitta först, men väl där så var det en riktigt fin anläggning. Fräscht, fint, snyggt, bra utrustning och riktigt bra instrutörer. Alla som tränar på Appartment Fitness Club måste vara nöjda. Idag var ju i alla fall ca 20 träningsbloggare, plus instruktörer, som strålande samman i deras lokaler. Jag tror nog att det var en väldans massa olika träningsformer som möttes. Kul!
 
Ja, det var ju en träningsbloggträff så självklart tränade vi. Vi tränade sån träning som jag är såååå ovan vid så det var ritkigt jobbigt. Dock tycker jag att det var upplagt så att man klarade av allt riktigt bra utan att bli allt för slut. Vi började med uppvärmning yogastyle. Riktigt jobbigt och jag blev än en gång påmind om hur osmidig jag är. Sen blev det cirkelträning med 7 stationer och en instruktör på varje station (förutom löpningen). Vi delades upp i 7 grupper om 3 och jag kom i samma grupp som trevliga Hillevi och Catarina (länkar kommer). Vi började med en genomgåmg (som var rätt jobbig bara den) och sen var det dax att köra. 30 sek fullt ös, 30 sek vila, 30 sek fullt ös och sen 30 sek att hinna byta till nästa station. Vi körde de här övningarna:
  1. En sorts kettlebellgång med marklyft, dvs. gå med kettlebells i händerna 5 steg, stanna och gör 2 marklyft, upprepa hela tiden.
  2. Spring 400 m (utan 30/30-principen utan här var det springa hela tiden som gällde. Bra tempo också för att lyckas hinna tillbaka tills det var dax för vår grupp att gå till nästa station.
  3. Repen. Första intervallen skulle man svinga repen alternerande och andra intervallen skulle de svingas samtidigt. Jobbigt!
  4. Sandsäcks-squats. Lyfta upp en sandsäck och slänga upp den på ena axeln, göra 3 st kampsports-varianter på knäböj, slänga ner den och börja om igen så många ggr man hann.
  5. Plankan på boll och dra in bollen mot magen.
  6. 2 kullerbyttor och sen kräla/krypa/björngå/mongogå tillbaka. Här fick jag köra den lustiga krypgången hela tiden eftersom jag tycker det är sjukt läskigt att göra kullerbyttor och sen har lite problem med nacken och då ska man tydligen inte göra kullerbyttor fick jag veta.
  7. Wall-balls. Hålla i en tung boll och gå ner i knäböj för att gå upp och kasta upp den högt på en vägg, fånga och upprepa.
Vi körde det hela 2 varv och det var verkligen jobbigt och riktigt kul. Många nya och ovanliga övningar (för mig), men som sagt riktigt kul. Sen avslutade vi det hela med lite yogastretch. Efter det hela fick vi goodiebags (visar sen), en spirulinadrink från ecoffee och mingla runt och prata lite. Riktigt trevligt och roligt. Riktigt bra ordnat av Madde och Stina. Det var en riktigt rolig idé att träffas ett gäng bloggare och köra ett bra pass ihop. Den sortens träning vi körde var dessutom väldigt bra lämpad för att köra på det här sättet. Inte för svår, man kan anpassa så att det passar alla, ochdessutom roligt. =)
 
Tyvärr hann jag inte ta så många bilder själv eftersom jag hade fullt upp med att ta i, kämpa, flåsa och svettas... men jag kommer lägga upp lite bilder som Madde tagit sen. Håll till godo. Det kommer. =)

Kommentarer
Postat av: Catarina

Visst var det roligt! Fint inlägg. :-)

Svar: Tack! Ja, det var verkligen kul =)
Johanna

2012-09-24 @ 15:16:18
URL: http://dittophoto.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0