Rygg, biceps och crosstrainer-intervaller...

Förbereder för marklyft i somras....
Jag har ju tänkt riktigt länge på marklyft. Jag har varit så himla sugen att gå på gymmet och köra riktigt tunga marklyft. Idag var det dax, men det kändes verkligen inte som jag tänkt mig. Själva rörelsen kändes allt annat än naturlig. Jag fick liksom inte riktigt till det. Jag har inte kört marklyft på riktigt länge och det kändes. Ovan och klen. Höll mig på 90 kg och körde några set... men behövs mycket träning för att få till dem igen. Dags att ta tag i det hela! Men jagtror ändå de tog riktigt bra för det känns redan som att jag har träningsvärk... kan bara tänka mig hur det känns imorgon. =S
 
Förutom själva marklyften så gick ryggträningen riktigt bra. Fick en bra känsla i rodden först. Skivstångsrodd är min favoritroddövning. Sååå grym! Det är bara att mata på så länge man kan hålla positionen. Tyvärr så fick jag väldigt lätt kramp i handen idag... när jag skulle gå över till bicepsträningen så gick handkrampen över till sjuk pump i underarmarna, så det var svårt att få ut nått riktigt bra. Jag var liksom tvungen att avbryta varje set innan jag var riktigt slut i biceps bara för att underarmarna kändes som att de skulle sprängas. Inte trevligt alls!
 
Avslutade mitt träningspass med 20 minuter på crosstrainern. Idag fick det bli intervaller. Så sjukt jobbigt men galet bra! Körde spurt i 75 sek och sen vila 45 sek. 6 st blev det. Jag är nöjd!
 
Dagens träning:
5 x skivstångsrodd 70-70-70-60-60 kg
3 x marklyft 90 kg
3 x latsdrag 60 kg
3 x hantelrodd 28 kg
3 x knästående latsdrag i CC
3 x pulldowns
3 x skivstångscurl
2 x hantelcurl
20 min crosstrainer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0