Fet, otränad och fattig...

Det går så där med träningen just nu kan jag säga. Det finns inte så mycket tid till att åka till gymmet och jag är för trött för att kliva upp och köra på morgonen på hotellgymmet... Sen är det även den enkla anledningen att jag faktiskt inte är så sugen. Är man inte så sugen så blir det inte mycket gjort. Förra veckan gick träningen ganska bra... Jag körde morgoncardio 4 ggr och sen ett styrkepass på gym... den här veckan har det gått betydligt sämre! Ujujuj...
 
Det går även så där med kosten... Eller vad man ska säga... Det är så mycket junk här! Jag saknar verkligen att äta REN mat. Sen av någon konstig anledning så verkar jag ha fått noll motståndskraft till fika/godis/tilltugg etc. som ligger framme i rummet där jag sitter och jobbar. Normalt sett så blir jag aldrig frestad av sånt för jag är helt enkelt inte sugen. Senaste året kanske jag tagit av fikat på mitt jobb 2-3 ggr... men nu är det hela tiden. Plockeli plockeli plock av allt som finns. Jag antar att det har den effekten att spendera 10 timmar varje dag i ett gammalt tråkigt rum utan fönster! =S Men det ska bli skönt att komma hem och få REN mat. Förutom John så längtar jag mest efter det. =)
 
Jag längtar efter ren mat, att få träna ordentligt (fast det verkar inte få mig att masa mig iväg just nu, men väldigt sugen på att göra det när jag kommer hem) och att min hud ska sluta lukta klor konstant.
 
Jag har redan konstaterat... att den här vintern/våren kommer jag att bli FET, OTRÄNAD, FATTIG, men jag kommer i alla fall att ha fina saker tack vare all grym shopping här! XD (Nya skorna kom igår och de var grymma) Haha... näe, men jag får nog skärpa mig lite mer nästa gång. Lite eget ansvar får jag nog ta. =) Nu ska jag packa för imorn kväll åker jag heeeeeem!
 
En sak är säker, när jag kommer hem ska jag träna arslet av mig!
Can't wait!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0