Längtar efter nya skor... *dregel*

Innan jul bestämde jag att vid nästa USA trip skulle dessa snyggingar få vandra in i min "träningsgarderob". De är ett par lyftarskor från Reeboks Crossfit serie. Grejen är att de är uppbyggda bak i hälen så att man kommer i lite bättre position vid t.ex. knäböj,och sen är de väldigt stabila också, tack vare att man formgjuter dem efter foten och bandet som man kan spänna över foten. Formgjutning... ja, vi hade faktiskt Johns skor i ugnen ett tag förut... haha. De här skorna är dessutom anpassade för crossfit så de är mjuka och smidiga framme i tån för om man t.ex. vill hoppa box jumps etc. Nu sysslar ju inte jag med crossfit, men jag väljer ändå de här framför andra lyftarskor... mest för att de är lättviktsskor. Andra lyftarskor jag känt på är tuuuuunga medan de här endast väger 380 gram. Min brorsa har dessa från Adidas sen innan, men vill att jag ska köpa med mig ett par av de här hem nu istället efter att han provat Johns. =) Det ska verkligen bli roligt att prova att köra just knäböj med dem. John köpte ju ett par när vi var i New York i november och han är väldigt nöjd med dem. Can't wait!!!!
 
Nu har jag suttit och dreglat efter dem på nätet ett tag (eller ja, egentligen sen i julas) och det blev ju inte bättre när jag upptäckte att för några få (30) dollar extra kan man styla dem exakt här man vill. Jag har suttit här och testat ungefär 100 olika färgkombinationer. Sååå tufft! Får se vad jag slår till på. =)
 
När John köpte sina så bestämde jag mig för att iiiinte köpa några... för "jag körde ju faktiskt bara knäböj en gång i veckan och inte behöver jag särskilda skor för det". Så förståndigt... ;) Men FUCK IT! Det här är ju mitt intresse och klart jag ska ha såna skor. Jag vill ha dem NUUUUU!

Kommentarer
Postat av: Em Löfgren

Hehe ja! FUCK IT! Köp!
Glöm då sen inte berätta om du upplevde skillnad när du tränar i dem!

Svar: Det ska jag absolut göra! =)
Johanna

2013-01-12 @ 20:13:02
URL: http://emliscious.blogspot.se/
Postat av: Linda

De ska få in de på sportamore nu i Januari.

Svar: Nice! men jag köper dem nog billigare i USA ändå. =)
Johanna

2013-01-13 @ 08:41:02

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0