Om man vill känna sig smal...

Ja... det är ju inte för intet som USA är ett av världens fetaste länder. Jag kan säga att det märks här (en bit utanför Chicago)... Rejält! Det är vääääldigt få som är vad vi i Sverige skulle kalla för smala eller normala. Det finns inte särskilt många som vi skulle kalla knubbiga. Det finns en hel del som vi skulle se som tjocka. Väldigt många är inte bara tjocka utan väldigt stora... och sen finns det även de som är extremt stora. Här gås det inte i korridorerna... det vaggas fram.
 
Det känns faktiskt riktigt sorgligt att se... unga som gamla, alla är tjocka. Det är läsk konstant, snacks här och där och är man inte väldigt noggrann så finns det inte så mycket nyttigt att äta. Sen är ju det här med vardagsmotion icke existerande... så det är ju inte konstigt att det är på det här sättet heller... men ändå. Samtidigt är allt anpassat efter det också med t.ex. väldigt breda stolar som man som normal nästan kan simma i... Här behöver man inte känna sig tjock inte.
 
(Men sen måste jag faktiskt medge att det är rätt stor skillnad på var du är också... Av min erfarenhet så är folk inte alls lika tjocka i de större städerna. Till exempel, om jag kör 45 min in till Chicago så är synen en helt annan, mycket mer liknande vad vi ser hemma om vi går på stan...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0