Slutet för bloggen...

 
Suget för att blogga finns helt enkelt inte där längre och har inte gjort på ett tag...
Så därför lägger jag ner bloggen. Istället hittar ni mig på bland vikterna gymmet,
i promenad- eller löparskorna och på Twitter!
 
Tack för mig!
 
 

Kommentarer
Postat av: emma s

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!??!

2013-03-03 @ 18:27:40
URL: http://fitmyself.blogg.se
Postat av: emma s

But why...?

2013-03-03 @ 18:28:04
URL: http://fitmyself.blogg.se
Postat av: Em Löfgren

Synd! Men vi kan hålla kontakt på Facebook :)

2013-03-03 @ 18:36:57
URL: http://emliscious.blogspot.se/
Postat av: Johanna

Emma: Det känns inte lika roligt längre. Men bloggen har ändå överlevt i över 5 år... rätt tufft! =)
Emelie: Absolut! och sen kommer jag ju att läsa din blogg också. =)

2013-03-03 @ 18:47:38
URL: http://inshape.blogg.se
Postat av: Linda

Hej Johanna!
Jättetrist att du lägger ned bloggen, hoppas att du ångrar dig! Din blogg är en av mina absoluta favoriter! Ingen utseendefixering och inget träningstvång!
Kram Linda.

2013-03-06 @ 11:00:01
Postat av: En Vän

Ett litet meddelande för att belysa mobbning och stötta de utsatta:
År 2011 sade en 60-årig kvinna upp sig från sitt jobb på Prevent i Stockholm där hon hade arbetat i hela sitt liv för att Jessica Nilsson Frisk, en tjej i 30-årsåldern som bara arbetat där några år, tillsammans med sina kollegor hade hjälpt en utomstående, dömd kriminell narkoman att under flera års tid förtala och mobba kvinnans jämnårige son på en oerhörd nivå bakom ryggen på henne. När detta framkom ljög Jessica även och påstod sig ha blivit hotad av sonen. Den nya VD:n - Maria Schönefeld - och även Jessicas egen chef Mats Quist, tog hennes parti fullt ut. De ljög ända till slutet när facket kom in för att hjälpa kvinnan. VD:n försökte till och med lägga hela skulden på sonen för att ingen skulle få veta sanningen om mobbningen.
Den äldre kvinnan klarade därefter inte av att arbeta kvar där längre. Hon hade då arbetat där i över 40 år och varit anställd längst av alla och hade bara några år kvar till pensionen. Sonen var lätt utvecklingsstörd och hade blivit mobbad hela sitt liv och mådde redan väldigt dåligt, det visste alla. Mammans jobb var det enda ställe där han inte hade upplevt att folk varit elaka mot honom och alltid hade känt sig trygg.
Jessica själv stod helt utanför hela tiden och behövde inte ens vara med på ett möte. Hon bad inte ens om ursäkt när kvinnan berättade hur fruktansvärt hon hade mått och att det var det absolut värsta hon varit med om i hela sitt liv.
Den då 50-årige narkomanen, som tidigare jobbat där som vaktmästare, brukade droger även på arbetstid och som den nya VD:n varken hade träffat eller ens visste vem han var, fortsatte att besöka jobbet drogpåverkad även långt efter att kvinnan sagt upp sig. Han var lika välkommen fortfarande. Prevent jobbar just för att skapa en bättre arbetsmiljö, få ned olycksfall och motverka mobbning. Nu drivs det av en ledning som hjälper utomstående kriminella narkomaner att förtala de anställdas barn.
Alla ni som tar avstånd från mobbning och elaka människor som gör ont mot andra och vill stötta de utsatta: sprid detta vidare. Hon heter Jessica Nilsson Frisk och man kan bland annat få upp bilder på henne på Finest om man googlar hennes namn. Narkomanen är dömd och finns med i Lexbase.se. Arbetet heter PREVENT och ligger på Ringvägen 100 i Stockholm. (www.prevent.se).
Tack för ordet!

2014-10-18 @ 12:50:09

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0