Fitness är en dyr sport...

Nått som jag insåg i helgen är att fitness är en dyr sport. Tror man att det bara är gymkortet på 300-500 kr/månaden som kostar så är man helt fel ute. Till det kommer "bas-saker" som bra mat (så klart), alla möjliga kosttillskott för att optimera resultatet av sitt slit i gymmet, och så avgiften för licens på närmre tusenlappen... men det slutar inte där... nej, nej, nej, inte på långa vägar. Det kommer mera! Till det kommer också diverse kostnader för:
  • Tävlingsbikini  och skor x 2
  • Coachning
  • Bling-bling
  • Tävlingsfärg
  • Eventuell fix av hår, naglar
  • Eventuell fix av kroppen i form av massage/behandling/rehab
  • Eventuella resor och boende (tur att min tävling är i GBG)
m.m.m. Nu känns kostnaderna som tur är inte som nått problem för mig men visst vore det trevligt om det inte skulle röra en i ryggen över huvudtaget. En löneförhöjning som precis täckte de kostnaderna (eller gärna mer) vore ju inte helt fel men kanske inte är att vänta sig inom den närmsta tiden i alla fall... Jag får helt enkelt konstatera att jag var dum som la ner poker-spelandet som jag höll på med rätt flitigt för några år sen. Vem vet, jag kanske hade varit en grym pokerspelare nu som drog in flera miljoner var och varannan dag... kanske dax att börja igen? Haha, nej jag får nog ta och koncentrera min tid till träningen istället... Fitness är ju ändå som en fis i rymnden prismässigt om man jämför med väldigt aktiv tävlingsridning som jag höll på med förut.... Där kan vi snacka kostnader!

Kommentarer
Postat av: Petra

Det är det jag också säger...svindyrt! Gymägaren, där jag tränar, frågade mig i söndags om jag inte funderade på att börja tävla och det första jag då sa vad - "Det är för dyrt för en 3 barnsmamma som mig". Då berättade han att han btalar licensen för sina tävlande. Har inte du någon som kan göra det åt dig? Så du slipper den kostnaden.

2011-07-05 @ 19:44:08
URL: http://petrakardell.shapemeup.se/
Postat av: Johanna

Petra: Vad bra gjort av honom. Jag har redan betalat min licens. Kostnaderna känns okej ändå, men inte är det billigt inte.

2011-07-06 @ 08:17:59
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Smsa Låna

Fin blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

2012-01-12 @ 23:34:44
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0